Wasparfums voor heerlijke geurende was!

Wasparfum

Wasparfum is een nieuwe uitvinding, en iets uniek in België, dat uw was een heerlijke, langdurige en intense geur geeft. Wasparfums zijn niet te vergelijken met wasverzachters of wasparels!

Het gebruik van wasparfum is zeer simpel. Voeg 2ml wasparfum per kilogram was in het bakje van uw wasverzachter en voeg ook wasmiddel toe (Je hoeft dus naast wasparfum geen wasverzachter te gebruiken) Zo zal het wasparfum in de laatste spoelronde worden opgenomen, dit met resultaat dat uw wasgoed een heerlijke versterkte frisse geur zal hebben en dit tot wel 4 weken lang! De geur zal u vervolgens extra energie geven en uw dressing heerlijk laten ruiken. Wasparfums zullen trouwens ook geen vette laag op uw kleding achterlaten en het is geschikt voor elk soort textiel!

Wasparfum

Soorten wasparfums

Odorblok

Oderblok is uniek soort wasparfum. Het is namelijk niet alleen een wasparfum dat uw wasgoed een heerlijke geur zal geven, ook zal het vieze geuren doen laten verdwijnen. OderBlok is een echte vieze geur killer! Het bevat namelijk ontsmettingsmoleculen die de bron verwijdert die verantwoordelijk is voor de nare geur. Het bedekt de nare geur dus niet, maar verwijderd ze meteen! Odorblok is dus ideaal voor sport- en werkleding, kussens en dekens van huisdieren, rokerskleding, schoenen, etc. Oderblok is trouwens ook verkrijgbaar als vloerreiniger, wasmiddel en wasmachinereiniger. Dit allemaal met hetzelfde doel: Vieze geuren doen laten verdwijnen!

Hypnosense

De hypnosense wasparfums zijn bestand tegen de cyclus van de droogtrommel. Het is dus hittebestendig, waardoor de geur van de wasparfum tijdens het drogen in de droogtrommel niet verloren gaat.

Hygienfresh

Eén van de best verkochte wasparfums. Het geeft een intense en langdurige geur, het geeft uw was een zacht tintje en kan gebruikt worden met elk soort wasmiddel! Paar druppels zijn al voldoende!

Wasparfums.be

Wasparfums.be heeft een groot assortiment aan wasparfums. Maar ook kan je hier terecht voor vloerreinigers, allesreinigers, wasmiddel en vlekverwijderaars. Al deze producten geven ook heerlijke, intense en frisse geuren af. 

Afrekenen op wasparfums.be kan via Bancontact, iDeal, Sofortbanking, KBC en Belfius. Uw bestelling wordt gemiddeld binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.