Waarom je moet kiezen voor Express vpn

Express vpn is een VPN dienst dat al vrij bekend is. Het is echter best lastig een keuze te maken omdat er zo veel andere VPN diensten zijn. Om een beter idee te krijgen van jouw keuze is het belangrijk om in te zien wat deze VPN dienst jou allemaal te bieden heeft. Vergelijk dit met andere VPN diensten en je hebt een duidelijk overzicht van alle voordelen en nadelen van iedere VPN dienst.

Dit doet Express vpn voor jou

Net als alle andere VPN diensten is de hoofdtaak van Express vpn jou de gelegenheid bieden om naar andere beveiligde servers te verbinden. Hierdoor wordt jouw eigen IP-adres verborgen en krijg je een compleet andere IP-adres waardoor je zelf online moeilijk te traceren bent. Om de zoveel tijd wordt er een nieuwe IP-adres voor jou aangemaakt zodat er geen online profiel van jou gemaakt kan worden. Jouw internet activiteiten kunnen zo niet gekoppeld aan jou worden omdat de nieuwe IP-adressen jouw activiteiten opgesplitst in losse puzzelstukjes. De enige manier om nu een totaal idee te krijgen van jouw activiteiten is door aan de VPN-dienst deze informatie te vragen. Tegenwoordig weigeren veel VPN-diensten deze informatie te verstrekken, ook wanneer de overheid hierom vraagt. Bij het gebruiken van betrouwbare VPN diensten ben je dus compleet veilig. Express vpn geeft jou ook de optie om naar specifieke servers te verbinden. Hierdoor kan landelijk geblokkeerde content toch te zien zijn doordat de servers denken dat jij in dat land bevindt. 

Unieke voordelen van Express vpn

Net als de meeste VPN-diensten is er een flinke lijst met servers waar je naar kunt verbinden. Vergeleken met andere grote VPN diensten heeft Express vpn er relatief weinig. Echter bevinden deze servers wel in meer landen dan de andere VPN diensten. Dit zorgt ervoor dat je content van meer landen kan inzien dan bij andere VPN diensten. Ook wordt er meer aandacht besteed aan de kwaliteit van iedere individuele server. De server kan zo meer capaciteit aan en garandeert de maximale snelheid die mogelijk is. Je moet hier wel opletten dat servers die verder weg van jou zitten een slechtere verbinding zal hebben. Naarmate de afstand groter wordt, zal de verbinding namelijk slechter worden. Ten slotte biedt Express vpn hun diensten aan op alle apparaten die het internet kunnen gebruiken. Dat houdt in dat je nog steeds van de dienst kan genieten op je telefoon, computer, tablet en router. Erg handig wanneer je buiten van het openbare netwerk gebruik moet maken. 

Waarom een VPN belangrijk is

Het gebruiken van internet komt steeds meer voor in de samenleving. Hierdoor kunnen er hele profielen van jou gemaakt worden. Ook kunnen gevoelige gegevens van jou opgehaald worden door hackers. Het begin van dit soort informatie stelen start meestal met het ophalen van jouw IP-adres. Het is dus belangrijk om dit zo goed mogelijk te verbergen. Door je eerst te verbinden naar een externe server van een goede VPN dienst zoals Express vpn wordt het vrijwel onmogelijk om bij jouw IP-adres te komen.