Eucerin – geef je huid het beste

Eucerin helpt je huid bij haar vele taken. Je huid is je grootste en meest complexe orgaan, ook al zou je daar niet zo één, twee, drie bij stilstaan. Het takenpakket van je huid is er één om U tegen te zeggen. Wist je namelijk dat je huid schadelijke bacillen en ziektekiemen buiten de deur houdt? Of dat ze je behoedt tegen heel lage of hoge temperaturen? Het is om deze redenen ook zaak om je huid de beste verzorging te geven. Tegenwoordig is het algemeen bekend dat urenlang in de zon liggen bakken funest is voor je huid. Het verouderingsproces wordt erdoor versneld, waardoor de leeftijd van je huid stukken hoger lijkt te liggen dan hij moet zijn. Ook loop je het risico dat huidcellen muteren tot kwaadaardige cellen. Naast het vermijden van teveel UV-straling, is het overslaan van een bad- of douchebeurt ook niet verkeerd. Veel mensen douchen tegenwoordig iedere dag, waardoor je de vochtregulatie ontregeld kan raken. Eucerin heeft voor alle huidtypes een op jouw huid afgestemd product dat je erbij kan helpen je huid gezond te houden.

De volgende dag al bij je thuis

Aangezien je net hebt gelezen dat je felle zonkracht beter kunt vermijden en het al dagenlang boven de dertig graden is, zit je te dubben hoe je dan aan je nieuwe potje crème moet komen. Gelukkig bestaat er tegenwoordig zoiets als bestellen via internet. Bij Viata.be heb je de keuze tussen duizenden producten van gerenommeerde merken en hoef je bovendien niet bang te zijn dat je de hoofdprijs betaalt. Boven een bepaald bedrag heb je je bestelling ook nog eens gratis in huis of op het gewenste afhaalpunt. Omdat Viata.be zo lekker winkelt, ben je daar snel aan. Betalen is er veilig en het bestelproces verloopt op een discrete manier.

 

Advies op maat

Heb je advies nodig over een bepaald geneesmiddel, dan kun je eenvoudig en snel één van de deskundigen van het apothekers- en assistententeam van Viata contacteren. Start een chat of pak de telefoon en je krijgt advies op maat.