Schoonmaakklussen uitbesteden

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf Eindhoven? Kijk dan eens op de website van J&S Bedrijfsdiensten. Zij werken op diverse instellingen, kantoorpanden en scholen om deze schoon te maken en te houden.

Altijd een schoon resultaat

Bij J&S wordt alleen met professionals gewerkt zodat het resultaat ook altijd goed is. Het schoonmaakwerk wordt met regelmaat gecontroleerd zodat je er zeker van kunt zijn dat het goed schoon is. Alleen schoon is voor het bedrijf niet voldoende, ze streven naar super schoon zodat je als klant altijd tevreden kunt zijn met het resultaat. 

Voor meer diensten in te schakelen

Het bedrijf kan niet alleen ingezet worden voor het schoonmaken van gebouwen. Ze verlenen nog veel meer andere diensten waarbij je onder andere kunt denken aan glasbewassing, gevelreiniging, tapijtreiniging, maar ook voor het onderhoud van gebouwen en tuinen alsmede kantinebeheer kun je bij ze terecht. Als je precies wilt weten wat ze allemaal voor je kunnen betekenen neem je het beste een kijkje op de website van het bedrijf.

Vraag om meer informatie

Daarnaast kun je inlichtingen inwinnen bij het bedrijf zelf over wat er allemaal mogelijk is. Als je zelf niet zo’n zin hebt om je bedrijfspand schoon te houden of er simpelweg geen tijd voor hebt omdat je andere werkzaamheden te doen hebt kunnen zij je hulp bieden. Ze werken op tal van locaties en als je de ervaringen van andere mensen doorleest weet je ook wat zij ervan vonden. Het bedrijf zelf kun je telefonisch of via de mail benaderen of je vult het contactformulier in dat je op de website vindt. Ze werken hoofdzakelijk in de omgeving van Eindhoven maar je kunt altijd informeren naar wat er kan zodat ze je een aantal schoonmaakklussen uit handen kunnen nemen en jij er geen omkijken meer naar hebt.