Tafelzeil transparant

De mogelijkheden van tafelzeil transparant zijn oneindig. Dit is mede te danken aan de verschillende diktes waarin het verkrijgbaar is. Je kunt er jouw tafels mee beschermen tegen vlekken of andere beschadigingen terwijl jouw tafel nog wel zichtbaar is. Als er veel gemorst wordt tijdens het eten, kan je jouw vloerbedekking onder de tafel beschermen met een dikkere variant. Wil je je vloer niet beschadigen met een bureaustoel of heb je last van de voegen in de tegelvloer, dan kan je er een dikker stuk zeil onder leggen.

Zeil beschermt

Bescherming van jouw interieur staat centraal bij dit zeil. Doordat er ook dunnere varianten verkrijgbaar zijn, kan je het gebruiken om meubelstukken af te dekken als je bijvoorbeeld de muren een ander kleurtje wilt geven. Het materiaal is waterafstotend waardoor alle vuil makkelijk met een vochtige doek te verwijderen is. 

Wil je jouw tuinmeubelen beschermen tegen weer en wind, dan is dit zeil een goede keuze. Het waterafstotende karakter van het materiaal zorgt voor optimale bescherming. Een dunnere variant is flexibeler zonder af te doen aan de kwaliteit. Het is van belang om hierbij ook na te gaan of het specifieke zeil dat jij koopt ook uv bestendig is. Daarmee voorkom je verkleuring en barsten in het zeil. Als er barsten in het zeil zitten, dan is het natuurlijk niet meer waterdicht en beschermt het niet meer. 

Bescherm het zeil

Heb je het zeil op een bepaald moment even niet nodig, rol het dan op en bewaar het in een koker. Je voorkomt daarmee beschadigingen aan het zeil, beschadigingen die je wel kunt krijgen door vouwen. Bij vouwen ontstaan er naden in het zeil en de hoekjes beschadigen gemakkelijk.

Heb je een douchegordijn nodig, dan kan je daarvoor ook transparant zeil gebruiken. Het grote voordeel is dat je zelf de afmetingen door kunt geven en dus een gordijn op de maat van jouw voorkeur hebt. Ook bij deze gebruiksmogelijkheid komt het waterafstotende karakter en het eenvoudig schoonhouden ervan goed van pas.