Grasveld van hoge kwaliteit

kunstgras

Het leukste van een tuin is genieten van de prachtige kleuren van de bloemen en planten, en van een mooi goed onderhouden gazon. Maar dit laatste valt vaak niet mee, zeker niet wanneer er nog activiteiten op het kunstgras worden gedaan. Kinderen spelen lekker met de hond op het gras, of je zet er in de zomer een zwembad op waardoor het gras direct plat en geel wordt. Door gebruik te maken van kunstgras, heb je het hele jaar door een prachtige groen gazon.

kunstgras

Bepaal zelf de prijs van je grasveld

Met de handige verschillende pakketten kun je een beetje invloed uitoefenen op de prijs van je grasveld, doe je veel zelf wordt de prijs voordeliger. Laat je alles over aan Gras en Groen dan is je gazon van kunstgras wat duurder, aan de hand van je budget of hoe handig je bent kun je met de prijs spelen. Natuurlijk is de prijs ook afhankelijk van het soort gras wat je kiest, ook daarin zijn er gelukkig verschillende prijzen. Hoe meer je investeert in het gras hoe realistischer je gazon is. 

Kom naar de showroom 

Voor het bekijken van de stalen kunstgras kun je naar de showroom komen, daar zie je van elke soort gras een stukje gelegd. Ben je niet in de gelegenheid of heb je geen vervoer, dan kan een expert ook naar je huis komen om een aantal verschillende grassoorten te laten zien. Op deze manier kun je toch een weloverwogen keuze maken voor je tuin.