Een moderne en industriële uitstraling

gietvloer

Tegenwoordig is een gietvloer niet meer weg te denken. Iedereen kent wel mensen die een gietvloer in huis hebben. Het is modern, het ziet er strak uit en je hebt er ontzettend lang plezier van. Doordat het een gladde en strakke vloer is, kun je er ook lekker op lopen. Voor spelende kinderen is dit dan ook ideaal. Tegenwoordig heb je meerdere mogelijkheden als het gaat om een gietvloer. 

Met of zonder vloerverwarming in je nieuwe vloer

Allereerst zou je enkel een gietvloer kunnen laten maken door specialisten. Dit is een aardig precies werkje en hier moet je dan ook zeker de nodige kennis voor hebben. Een andere optie die nog iets verder gaat, is een gietvloer met vloerverwarming. Deze optie zie je dan ook steeds vaker terugkomen in de moderne huizen. Steeds vaker kiezen mensen voor vloerverwarming in plaats van ouderwetse radiatoren. Naast dat het er minder strak uitziet, nemen radiatoren vaak best wat ruimte in. Door de vloerverwarming in de gietvloer geef je jouw huis een moderne look en creëer je ook nog eens meer ruimte. 

gietvloer

Zelf aanleggen is ook een optie

Voor veel mensen is het bekend dat een gietvloer aanleggen best een prijskaartje heeft. Het is te begrijpen dat je dan liever voor een goedkopere optie gaat. Hier is dan ook zeker wat op bedacht. Je kunt namelijk ook zelf je mooie gietvloer aanleggen. Wees gerust, ook hierbij krijg je de nodige uitleg. Je wordt dus zeker niet aan je lot over gelaten. Het grote voordeel aan deze optie is het prijsverschil. De keuze in kleuren is ook gigantisch. Zo weet je zeker dat er een kleur tussen zal zitten die helemaal aansluit bij jouw wensen en interieur. Het is natuurlijk wel zo handig als je de huidige meubels gewoon kunt houden.