Doorzichtig tafelzeil

Vind je het ook zo zonde om jouw prachtige tafel te beschadigen door kringen of andere gebruikerssporen? Een tafelkleed voorkomt dit, maar laat je niet genieten van de prachtige tafel. Een doorzichtig tafelzeil biedt uitkomst hiervoor. Een heerlijk gevoel dat alle viezigheid gewoon met een doekje verwijderd kan worden.

Gezellige keukentafelgesprekken

Je kunt niet alleen zelf van jouw tafel genieten, ook jouw bezoek zal eerder geneigd zijn aan de tafel te gaan zitten met een kopje koffie. Wie zit er niet te wachten op een gezellig keukentafelgesprek? Bang voor beschadigingen hoeft niemand meer te zijn. En wordt er wat gemorst, dan is dat snel opgelost met een doekje.

Gezellige tuintafelgesprekken

De tuintafel kan je ook goed beschermen met een doorzichtig tafelzeil zonder dat de tafel uit de toon valt bij de rest van het tuinmeubilair. Zitten er spleten of kleine gaatjes in het design van de tuintafel, dan zorgt het tafelzeil ook nog voor een gladdere tafel zodat er niets tussendoor kan vallen. Om te voorkomen dat er vergeling van of scheurvorming in het zeil plaatsvindt, is het verstandig om te bekijken of het zeil van uv bestendig materiaal is gemaakt. Mocht het gaan regenen, dan is ook dat geen probleem. Het zeil is namelijk waterafstotend en na de regenbui met een doekje eenvoudig gebruiksklaar te maken. 

Bewaren voor toekomstige keukentafelgesprekken

Wil je op enig moment van jouw tafel genieten zonder dat er een zeil op ligt, dan is het verstandig het tafelzeil op te rollen en in een koker te bewaren. Je voorkomt daarmee naadvorming in het zeil. Deze naden kan je bij opnieuw gebruik weer wegwerken, maar er is wel een grotere kans op scheurvorming op de naden. Waarom zou je extra werk hebben aan het wegwerken van de naden als je ze kunt voorkomen door het zeil op te rollen? Bovendien is een opgevouwen zeil minder makkelijk op te bergen dan een koker.