Persoonlijke design loungebedden

Vind de meest geschikte design loungebedden voor jouw tuin bij Dutch Rivièra. Op deze website vind je verschillende design loungebedden die allemaal op maat gemaakt kunnen worden voor in jouw tuin. Bij Dutch Rivièra gaan ze voor ultiem comfort voor de klant.

20160123_173051-700x500Lounge bedden op maat

De design bedden worden volledig op maat gemaakt, geschikt voor jouw tuin. Je moet natuurlijk ultiem kunnen genieten van de bedden, dus worden ze gemaakt zoals jij ze wil hebben. Ook is het mogelijk om de bedden op maat aan te schaffen en er nog een andere set bij te doen, zodat je niet alleen een loungebed hebt maar ook een hoekbank. Zo ziet jouw tuin er super tof uit, en kan je als de dagen weer wat langer worden tot laat in de avond genieten van de avondzon met je partner, gezin of je vrienden.

Showroom

In de showroom van Dutch Rivièra staan alle modellen opgezet en uitgestald. Zo kan je een kijkje nemen naar hoe de bedden er in het echt uit zien en of dit bij jouw wensenpakket past. Als dit zo is, kan je de loungebedden uit proberen om vervolgens een persoonlijke offerte aan te vragen. In de showroom is ontzettend vriendelijk personeel aanwezig dat je graag helpt bij het uitzoeken van een lounge bed wat bij jou, jouw tuin en jouw gezin past.