France Comfort raad ik aan alle gezinnen aan

France Comfort

Een aantal jaar geleden heb ik via vrienden de website van France Comfort ontdekt. Wij waren namelijk van plan om samen op vakantie te gaan met onze twee gezinnen. Hun boekten al hun vakanties altijd via die website. Zelf had ik er nog nooit van gehoord, dus ik was er wel benieuwd naar. Op de website staan alle leuke vakantieparken die in Frankrijk te vinden zijn. Bij elk park is te zien in welke regio het ligt. Ook staan er een heleboel goede foto’s bij, zo kun jij zien of het park wel wat voor jou is. Daarnaast staat er ook een beschrijving bij met alle faciliteiten en hoe groot het park bijvoorbeeld is.

Vakantie

Kies France Comfort voor een fijne vakantie

Samen met onze vrienden keken we naar alle bungalowparken die op France Comfort stonden. Er sprongen er een paar echt boven uit. Het was nog best lastig om een keuze te maken, alle parken leken ons ontzettend leuk. Uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken. Wij besloten om er voor een te gaan die twee grote zwembaden had. Onze kinderen zijn namelijk allemaal erg dol op zwemmen. Bij het zwembad is ook altijd toezicht aanwezig, dus jij kunt je kind daar ook met een gerust hart alleen naar toe sturen.

Vakantie

Echt even er tussen uit

Bij France Comfort kun jij ook gelijk al een huisje uitkiezen, dus dat deden wij. We huurden twee huisjes naast elkaar voor een week. Toen wij aankwamen op het vakantiepark, werden wij echt heel hartelijk ontvangen. Een vriendelijke medewerker wees ons direct de huisjes aan en gaf een korte rondleiding over het park. Alles zag er echt heel erg mooi en gezellig uit. Wij zijn er echt even tussen uit geweest en hebben echt genoten. Ik raad daarom ook zeker aan om ook eens naar een vakantiepark te gaan in Frankrijk.