Op zoek naar een groepsaccommodatie

www.groepen.be is marktleider in België voor een groepsaccommodatie voor grote groepen. Op de site staan 1000 accommodaties die in eigendom zijn bij ongeveer 400 eigenaars. De organisatie achter de website is het Centrum Voor Groepsaccommodaties (CVG). Dat bestaat ruim 25 jaar en heeft een enorme kennis opgebouwd over het verhuren van groepsaccommodaties aan grotere groepen. Met name door een uitstekende communicatie tussen de eigenaars van de accommodaties en het CVG is de informatie op de site altijd up-to-date. Huurders van een groepsaccommodatie komen dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Grote groepen in een groepsaccommodatie

Bij www.groepen.be kun je aangeven met hoeveel personen je een groepsaccommodatie wilt huren. Het minimum aantal personen is acht en het maximum is ongeveer 150. Uiteraard kunnen niet alle 150 personen in één gebouw worden ondergebracht. Als je een accommodatie afhuurt voor zowel mensen worden die verdeeld over meerdere gebouwen. Bij www.groepen.be kun je een groepsaccommodatie huren in meerdere landen. Er zijn accommodaties in België, Nederland, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Italië, Portugal en Frankrijk. Van elke groepsaccommodatie is een uitgebreide beschrijving op de site te vinden. Die gaat over de faciliteiten, de kenmerken van de omgeving en de activiteiten die je er kan ondernemen.

Voor elk soort groep een eigen groepsaccommodatie

De groepen die gebruik maken van www.groepen.be zijn heel divers. Het gaat om families die er een weekje samen tussenuit willen, om scholen die met de leerlingen een trip willen maken, zakelijke gezelschappen die aan teambuilding willen doen en om stellen die hun bruiloft met de hele familie willen vieren. Elk van deze groepen stelt andere eisen aan de accommodatie. Dankzij de kennis en de ervaring die het Centrum voor Groepsaccommodaties heeft opgebouwd lukt het bijna altijd om voor die groepen een passende accommodatie te vinden in de gewenste omgeving.