Tena men pants, dé oplossing voor incontinentie bij mannen

Incontinentie bij vrouwen is een veel voorkomende klacht die vrouwen ervaren en waar veel over geschreven wordt. Voor vrouwen zijn er inmiddels talloze oplossingen om de incontinentie dragelijk te maken. Hoewel er weinig over gesproken wordt, is incontinentie ook bij mannen een serieus probleem. Alleen al in Nederland hebben honderdduizenden mannen, al dan niet tijdelijk, last van deze vervelende klachten. Vooral mannen van boven de 55 jaar kunnen last krijgen van urineverlies en lang nadruppelen. Voor veel mannen is dat een heel vervelende ervaring. Met Tena men pants, heeft Tena nu een oplossing, speciaal voor mannen, die helpt om normaal te kunnen functioneren. Wat incontinentie bij mannen is en hoe Tena men oplossingen daarin kan ondersteunen vertellen we je in dit artikel.

Incontinentie bij mannen

De meeste mannen die last hebben van incontinentieklachten hebben regelmatig last van het verlies van urine in meer of mindere mate. Dat kan te maken hebben met de blaas of de prostaat. Incontinentie kan zich op verschillende manieren uiten zoals vaker moeten plassen, moeilijker kunnen plassen, een zwakke plasstraal, lang nadruppelen en ongewenst verlies van urine. Met de Tena men pants kun je ondanks je klachten gewoon functioneren en voorkom je vochtplekken in je broek. Zo kun je gewoon blijven functioneren en hoeven de klachten je niet te beperken in je doen en laten. Er zijn verschillende men pants die passen bij verschillende klachten. De broekjes zijn zo ontwikkeld dat ze zitten als een onderbroek en bijna niet van een gewone boxershort te onderscheiden zijn. Er zijn verschillende soorten men pants die passen bij lichte tot zwaar urineverlies

Tena men pants active fit

De incontinentiebroekjes helpen je om een actief leven te kunnen voortzetten, ook als je last hebt van urineverlies. Ze geven je de hele dag door bescherming zodat je je geen zorgen hoeft te maken over doorlekken, huidirritatie of nare geuren. Daarbij dragen ze zo comfortabel dat het voelt alsof je een gewone boxershort draagt. Tena men pants zijn de ideale oplossing voor jou met een capaciteit van 1010 milliliter. Je kunt ze zo vaak verwisselen als je zelf prettig vindt en ze zijn te verkrijgen in verschillende maten. Door het zachte ademende materiaal en de discrete pasvorm vergeet je haast dat je geen gewone onderbroek draagt.

Tena men pants premium fit

Als je meer last hebt van urineverlies dan de active fit broekjes aankunnen zijn er broekjes beschikbaar met een opnamecapaciteit van 1430 milliliter. Met Tena men pants premium fit kun je ook bij matig tot zwaar urineverlies gewoon je dagelijkse leven blijven invullen zoals je dat wilt. Ook dit broekje is speciaal ontworpen voor mannen en heeft een extra krachtige absorptiezone die ervoor zorgt dat het vocht dat je verliest goed wordt opgenomen in het broekje. Deze incontinentiebroekjes zijn zowel overdag als ’s nachts te gebruiken tegen doorlekken en bieden zelfs bescherming tijdens het sporten en intensief bewegen. Ze beschermen tegen ongelukjes, zorgen ervoor dat de huid niet geïrriteerd raakt en voorkomen hinderlijke plasgeurtjes. Twijfel daarom niet langer en bekijk direct de verschillende oplossingen van HulpmiddelOnline.be!